Przepis Święto Dziękczynienia Pizza może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 50 minut. Na 3,87 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 2. Jedna porcja zawiera 1112 kalorii, 40g białka, oraz 37 g tłuszczu. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Jeśli masz ziemniaki, farsz, masywny sos żurawinowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Święto Dziękczynienia Pizza, Święto Dziękczynienia Resztki Pizzy, oraz Double Dave ' s Thanksgiving Pizza dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść kamień do pizzy lub odwróconą blachę do pieczenia w piekarniku; rozgrzej do 500 stopni F. rozciągnij ciasto do pizzy na 12-calowej okrągłej powierzchni. Skórkę do pizzy lub odwróconą blachę do pieczenia odkurzyć 1/2 łyżeczki mąki kukurydzianej i wyłożyć ciasto na wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
1 Zielona Cebula, Pokrojona W Plasterki, Do Dekoracji (opcjonalnie)
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Posmarować oliwą z oliwek i posypać cukrem i pozostałą 1/2 łyżeczki mąki kukurydzianej. Przesuń na gorący kamień do pizzy lub blachy do pieczenia i piec aż złoty na dnie, 5 do 7 protokół. W międzyczasie zmiksować puree ziemniaczane z 1/4 szklanki sera i mleka w misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
1 Zielona Cebula, Pokrojona W Plasterki, Do Dekoracji (opcjonalnie)
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Łyżki nadzienia zwijamy w 1-calowe kulki, aby wyglądały jak klopsiki. Rozdrobnić mięso z indyka i julienne skóry. Wsuń skórkę z powrotem na skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso Indycze
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
4
Rozłóż tłuczone ziemniaki cheddar na skórce, a następnie top z rozdrobnionym indykiem. Łyżka sos żurawinowy na pizzy i skropić sosem. Ułóż kulki farszu na wierzchu i posyp pozostałą 1/4 szklanki sera i skórką z indyka. Powrót pizzę do piekarnika i piec do złotego koloru, 8 do 10 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Tenuta di Arceno Stradan Al Sasso Chianti Classico Gran Selezione z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 50 dolarów za butelkę.
Tenuta di Arceno Strada al Sasso Chianti Classico Gran Selezione
2015 był idealnym ciepłym rocznikiem-nie za gorącym, w sam raz. Nos natychmiast uwalnia Tony wiciokrzewu i dżemu truskawkowego, kończąc na ziołowym odcieniu rozmarynu i cyprysu. Na podniebieniu moc tego wina imponuje. Jest eksplozja smaków, wszystkie oprawione w mocne jasne kwasy. W smakach dominują cierpkie żurawiny i maliny, ustępując miejsca wciąż nieuchwytnym, bujnym jagodom. W finiszu dominuje fasola wanilii z utrzymującym się czarnym pieprzem i skórką pomarańczy. Jest to ekscytujący rok dla Sangiovese i ma potencjał do wieku 15-20 lat.