Świąteczny Tort Z Białej Czekolady

Świąteczny Tort Z Białej Czekolady
Ten wegetariański przepis służy 15 i kosztuje 1,37 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 712 kalorii. Jest idealny do Boże Narodzenie. Udaj się do sklepu i odebrać pieczenia czekolady, dżem malinowy, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tort Z Białej Czekolady, Czekoladowy tort Brownie z musem z białej czekolady i karmelizowanymi bananami, oraz Tort Z Białej Czekolady I Migdałów.

Instrukcje

1
W dużym rondlu połącz masło, wodę i białą czekoladę; gotuj i mieszaj na małym ogniu, aż się stopią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
MasłoMasło
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia; wymieszać z maślanką, jajkami i ekstraktami.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
JajkoJajko
3
W małej misce, połączyć 1/2 szklanki mąki i orzechów pekan. W dużej misce, połączyć cukier, soda oczyszczona i pozostałą mąkę. Stopniowo ubić w mieszaninie masła. Wymieszać mieszaninę orzechów pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
MasłoMasło
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Wlać do trzech natłuszczonych i zalanych mąką 9-in. okrągłe patelnie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Piec w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni do stojaków z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
6
Na lukier, w kuchence mikrofalowej, roztopić białą czekoladę; wymieszać, aż będzie gładka. Ostudzić przez 10 minut, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
7
W dużej misce ubić serek śmietankowy i masło. Stopniowo ubić w roztopionej czekoladzie i ekstraktach. Stopniowo ubijaj w cukrze cukierniczym, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Serek śmietankowySerek śmietankowy
CzekoladaCzekolada
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Aby złożyć, rozłożyć 2 łyżki dżemu na jednej warstwie ciasta; rozłożyć 1/2 szklanki lukru. Powtórz warstwy dwa razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
DżemDżem
9
Rozłóż pozostały lukier na górze i bokach torte. Ciepły pozostały dżem; mżawka na talerzach deserowych. Na wierzchu kawałek torte.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
DżemDżem
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia2
Magazyn