Świąteczne Desery Bezowe
Świąteczne desery bezowe mogą być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 105 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz cool whip lite bited polewa, białka jaj, półsłodkiej czekolady piekarskiej, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Desery Bezowe Cytrynowe, Desery Bezowe Truskawkowe, oraz Cytrynowy placek bezowy, opowieści rodzinne i samouczek bezy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 149°. ubić białka w średniej misce z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż miękkie szczyty tworzą. Stopniowo dodawać cukier, ubijając aż do uzyskania sztywnych szczytów. Zmiksuj wanilią.
Łyżka lub wymieszać bezę na 3 (4-calowe) rundy na każdym z 2 pergaminu lub folii pokryte blachy do pieczenia. Użyj dużej łyżki, aby zrobić duże Wcięcie w środku każdej rundy, budując boki każdej rundy w jak największym stopniu.
Piec 1 patelnię na raz na środkowej półce piekarnika przez 55 min. lub do wyschnięcia i złocistobrązowego.
Wyjąć z piekarnika; ostudzić całkowicie na blasze do pieczenia. Ostrożnie usuń bezy z pergaminu.
Jagody wrzucić razem; odstawić na bok.
Umieścić czekoladę w małej misce do mikrofalówki. Kuchenka mikrofalowa na wysokości 1-1 / 2 do 2 min. lub do całkowitego rozpuszczenia czekolady, mieszając po każdej min. Tuż przed podaniem napełnić bezy jagodami i ubitą polewą.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. The Willamette Valley Vineyards Whole Cluster rosé of Pinot Noir z oceną 4.5 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir]()
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.