Świnia Kalua w powolnej kuchence

Świnia Kalua w powolnej kuchence
Świnia Kalua w powolnej kuchence to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 danie główne. Za 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera około 42g białka, 13g tłuszczu i w sumie 299 kalorii. 3427 osób próbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz płynny aromat dymu, pieczeń wieprzową, hawajską sól morską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 20 godzin i 10 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Z łyżką wynik 94%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Kalua Pig, Łatwa Hawajska Świnia Kalua, oraz Pieczona w piecu Świnia Kalua sama Choya.

Instrukcje

1
Przekłuć wieprzowinę widelcem do rzeźbienia. Natrzyj solą, a następnie płynnym dymem mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciekły DymCiekły Dym
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
SólSól
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Widelec Do RzeźbieniaWidelec Do Rzeźbienia
2
Umieść pieczeń w powolnej kuchence.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
3
Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 16 do 20 godzin, obracając raz w czasie gotowania.
4
Usuń mięso z powolnej kuchenki i rozdrobnij, dodając w razie potrzeby kapanie, aby zwilżyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
TrudnośćEkspert
Gotowe W20 hrs, 10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia26
Magazyn