Świeży Twaróg Pomarańczowy
Świeży twaróg pomarańczowy wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 574 kalorii, 7G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jeśli masz masło, sok pomarańczowy, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. To działa dobrze jako bardzo niedrogie przystawki. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 28%, co jest raczej złe. Spróbuj Ciasteczka czekoladowo-pomarańczowe Brownie z twarogiem pomarańczowym, Świeży Twarog Cytrynowy, oraz Lemon Curd Trifle ze świeżymi jagodami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz cukier i skrobię kukurydzianą w 3-litrowym rondlu; stopniowo ubijaj w świeżym soku pomarańczowym.
Ubić lekko roztarte jajka. Doprowadzić do wrzenia (5 do 6 minut) na średnim ogniu, stale ubijając.
Gotować, ubijając stale, 1 do 2 minut lub aż mieszanina osiągnie grubość puddingu.
Zdjąć z ognia i ubić w maśle i startej skórce pomarańczowej. Przykryć, umieszczając folię bezpośrednio na twarogu i schłodzić 8 godzin.