Świeży Lód Pomarańczowo-Bazyliowy

Świeży Lód Pomarańczowo-Bazyliowy
Świeży lód pomarańczowo-bazyliowy może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 56 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka dekoracji: liście bazylii, liście bazylii, sok pomarańczowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Sałatka ze świeżych warzyw z winegretem pomarańczowo-bazyliowym, Porady dotyczące uprawy świeżej bazylii {: ogórek Basil Bites}, oraz Grillowany bakłażan i świeży Mozzarellan na Ciabatcie z pieczoną czerwoną papryką, majonezem czosnkowym, świeżą bazylią i rukolą.

Instrukcje

1
Proces 1/2 szklanki soku pomarańczowego i liści bazylii w blenderze lub robocie kuchennym 10 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wlać mieszaninę przez drobny sitko z drutu do szklanej miarki o pojemności 4 filiżanek; dodać pozostałe 2 1/2 szklanki soku pomarańczowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
3
Podzielić mieszaninę między 2 plastikowe torby zamrażarki z zamkiem błyskawicznym.
4
Umieścić torebki na patelni z galaretką. Zamrozić 6 godzin lub do twardości.
Składniki, których będziesz potrzebować
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Wyjąć torby z zamrażarki i odstawić na 10 minut. Podzielić mieszaninę na małe kawałki za pomocą rąk.
6
Przetworzyć kawałki, partiami, w blenderze lub robocie kuchennym, aż będą gładkie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Podawać natychmiast.
8
Dekorować, w razie potrzeby.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Magazyn