Świeży Gulasz Z Fasoli Shell

Świeży Gulasz Z Fasoli Shell
Świeże Shell Bean gulasz może być tylko zupa szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 10 i kosztuje 32 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 185 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz większą fasolę, oliwę z oliwek, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest znakomite. Podobne przepisy to Gulasz ze świeżej fasoli i kukurydzy z olejem Paprikan, 1-2-3 świeży makaron z sosem Muszelkowym, oraz Świeże owoce w pieczonej skorupce tortilli.

Instrukcje

1
W dużym rondlu rozgrzać oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodaj cebulę, marchew, czosnek i chile i gotować na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa zmiękną, ale nie rumiane, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodać świeżą fasolę żurawinową, wiązkę przypraw i ziół oraz wodę i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż ziarna będą miękkie, o 30 protokół. Odrzuć pakiet przypraw i doprawić gulasz solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola żurawinowaFasola żurawinowa
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
4
Tymczasem doprowadzić duży rondel z wodą do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
5
Dodać sól i fasolki romano i gotować do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
6
Fasolę odcedzić i ogrzać. Tuż przed podaniem wymieszaj fasolę romano ze świeżym gulaszem z fasoli żurawinowej. Doprawić solą i podawać na gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia46
Magazyn