Świeże szparagi z anchois-masło Crostini
Świeże szparagi z anchois-masło Crostini może być tylko dodatek szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 121 kalorii, 5G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, kliny cytrynowe, sól morską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Crostini ze świeżym Mozzarellanem i sosem anchois, Serowe Crostini Z Anchois Masłem Ziołowym, oraz Jajka ugotowane na twardo z rzodkiewką i Sardelą-maślane Crostini dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż chleb w jednej warstwie na blasze do pieczenia.
Piec w 350 przez 6 minut lub do tosty.
Połączyć masło, natkę pietruszki, sok i anchois; rozprowadzić około 1/2 łyżeczki mieszanki masła równomiernie na każdej kromce chleba.
Szparagi na parze, pod przykryciem, 3 minuty lub do chrupkości-przetargu.
Odcedzić i spłukać zimną wodą; odcedzić. Szparagi osuszyć ręcznikami papierowymi. Szparagi podzielić równomiernie pomiędzy 4 talerze sałatkowe; posypać równomiernie solą. Ułóż 4 crostini i 1 cytrynowy klin na każdym talerzu.