Świeże ryby gotowane na parze z pomarańczami i pomidorami wymagają z grubsza 27 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis ma 2111 kalorii, 252g białka, oraz 74g tłuszczu na porcję. Na 27,61 zł / porcja, ten przepis okładki 82% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Jeśli masz czosnek, szczypiorek, sok z małży i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać pomarańcze, można śledzić to danie główne z Krem miodowy z krewnymi pomarańczami i kandyzowaną cytryną jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Sprawdza się jako drogie danie główne. Jest dostarczany przez Recipezaar. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%, co jest solidne. Spróbuj Halibut Gotowany Na Parze Z Pomarańczami, Pomidorami I Oliwkami, Gotowane na parze jajko z Podsmażonymi szparagami, pomidorami i świeżym Krabem, oraz Sól Crusted Całe Ryby Z Pomarańczy Krwi dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać oliwę na średnim ogniu na dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodaj cebulę i czosnek i smażyć do miękkości, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Dodać pomidory, sok z małży i wino i doprowadzić do wrzenia.Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu przez około 3-4 minuty.Ostrożnie dodać segmenty pomarańczowe i oliwki.Posmakuj sosu, dodaj sól i pieprz do smaku.Doprawić filety rybne solą i pieprzem i ułożyć je w jednej warstwie na patelni na mieszance warzywnej.Przykryć i gotować delikatnie, aż ryba jest gotowane przez i staje się jasne białe, o 12 protokół.Łyżka warzywa do płytkich misek i top z filetem rybnym.Jeśli używasz, umieść plastry sera feta na warzywach i obok ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry Pomarańczy
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Mieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
Ziemniaki Rdzawe (około 2 Do 3 średnich), Obrane I Pokrojone Na Kawałki
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Ciasto Kukurydziane
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Cukierki Peachie-o
4
Posypać posiekanym szczypiorkiem i podawać na gorąco.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Wino FitVine Pinot Grigio z oceną 4.4 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.