Świeże rolki flądry to pescatarian przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 284 kalorie. Na $1.94 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sok z cytryny, jajko, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. 143 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Świeże Rolki Flądry, Roladki z flądry z pomidorkami koktajlowymi i szpinakiem, oraz Niezbędne Na Co Dzień: Roladki Z Flądry I Szpinaku dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średniej misce wymieszać składniki sosu ogórkowego. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru Włoskiego
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Filety rybne pokroić na 12 porcji. Na talerzu lub płytkiej patelni wymieszaj mleko i jajko. W innym talerzu lub płytkiej patelni wymieszać bułkę tartą i sól. Filety zanurzyć w mieszaninie mlecznej; zwijać w bułce tartej. Otrząśnij nadmiar okruchów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Filety Rybne
Pasek Skórki Cytrynowej
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sól Do Obramowania Szkła
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
W 12-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu. Gotować filety rybne w oleju 10 do 12 minut, obracając raz, aż ryba płatki łatwo widelcem. Trzymaj ciepło.
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.