Świeże Pesto Bazyliowe

Świeże Pesto Bazyliowe
Świeże Pesto bazyliowe może być tylko przyprawą, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 149 kalorii, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz olej roślinny, orzeszki piniowe, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Świeże Pesto Bazyliowe, Świeże Pesto Bazyliowe, oraz Świeże Pesto Bazyliowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W blenderze lub robocie kuchennym umieść wszystkie składniki. Przykryj i zmiksuj na średniej prędkości około 3 minut, zatrzymując się od czasu do czasu, aby zeskrobać boki, aż będą gładkie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Użyj pesto natychmiast lub szczelnie przykryć i przechowywać w lodówce do 5 dni lub zamrozić do 1 miesiąca(kolor pesto będzie ciemniejszy w stanie).
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn