Świeże pesto
Świeże pesto może być tylko bezglutenowe i pierwotne przepis, którego szukałeś. Jedna porcja zawiera 182 kalorie, 3G białka, oraz 19g tłuszczu. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 4 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Najlepiej sprawdza się jako przyprawa i odbywa się w przybliżeniu 7 minut. Jeśli masz ząbki czosnku, oliwę z oliwek, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Z łyżeczką wynik 30%, to danie nie jest tak doskonałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Świeże Pesto, Świeża lasagne z pesto, oraz Świeże Pesto Bazyliowe.
Instrukcje
Migdały tostujemy na suchej patelni. Wrzuć do robota kuchennego z bazylią, parmezanem, czosnkiem i przyprawami. Mieszamy razem, powoli wlewając oliwę z oliwek.
Przechowywać w wysterylizowanym słoiku z odrobiną oleju do przykrycia góry, w lodówce do 2 tygodni.