Świeże pesto

Świeże pesto
Świeże pesto może być tylko bezglutenowe i pierwotne przepis, którego szukałeś. Jedna porcja zawiera 182 kalorie, 3G białka, oraz 19g tłuszczu. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 4 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Najlepiej sprawdza się jako przyprawa i odbywa się w przybliżeniu 7 minut. Jeśli masz ząbki czosnku, oliwę z oliwek, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Z łyżeczką wynik 30%, to danie nie jest tak doskonałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Świeże Pesto, Świeża lasagne z pesto, oraz Świeże Pesto Bazyliowe.

Instrukcje

1
Migdały tostujemy na suchej patelni. Wrzuć do robota kuchennego z bazylią, parmezanem, czosnkiem i przyprawami. Mieszamy razem, powoli wlewając oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
( 23)( 23)
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Przechowywać w wysterylizowanym słoiku z odrobiną oleju do przykrycia góry, w lodówce do 2 tygodni.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
TrudnośćŁatwy
Gotowe W7 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Magazyn