Świeże kiełbaski Friuli: Musseto może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 15 i kosztuje 1,32 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 378 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz łopatkę wieprzową, smalec wieprzowy, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 3 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane kiełbaski z grillowaną szalotką smak ze świeżym Ricottanem i opiekaną bagietką, Kiełbaski Glamorgan, oraz Kiełbaski z cebulą Ale dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zmiel wieprzowinę i tłuszcz na 1/2-calowym ustawieniu młynka do mięsa lub niech rzeźnik zrobi to za Ciebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(usuń Wszelki Rdzeń)
2
Mięso wieprzowe i tłuszcz wymieszać rękami.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
3
Dodać sól, cynamon, goździki, czosnek, ocet i pieprz i dobrze wymieszać. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
4
Studzić osłonki wieprzowe mieszaniną wieprzową, wiążąc kiełbaski w odstępach 5-calowych i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
5
Umieść tyle kiełbas, ile zmieści się w 1 warstwie na patelni i umieść na średnim ogniu. Gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż będą dobrze rumiane ze wszystkich stron.