Świeże Kiełbaski Friuliańskie: Musseto

Świeże Kiełbaski Friuliańskie: Musseto
Świeże kiełbaski Friuli: Musseto może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 15 i kosztuje 1,32 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 378 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz łopatkę wieprzową, smalec wieprzowy, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 3 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane kiełbaski z grillowaną szalotką smak ze świeżym Ricottanem i opiekaną bagietką, Kiełbaski Glamorgan, oraz Kiełbaski z cebulą Ale dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zmiel wieprzowinę i tłuszcz na 1/2-calowym ustawieniu młynka do mięsa lub niech rzeźnik zrobi to za Ciebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(usuń Wszelki Rdzeń)(usuń Wszelki Rdzeń)
2
Mięso wieprzowe i tłuszcz wymieszać rękami.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
3
Dodać sól, cynamon, goździki, czosnek, ocet i pieprz i dobrze wymieszać. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
4
Studzić osłonki wieprzowe mieszaniną wieprzową, wiążąc kiełbaski w odstępach 5-calowych i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
5
Umieść tyle kiełbas, ile zmieści się w 1 warstwie na patelni i umieść na średnim ogniu. Gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż będą dobrze rumiane ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 3 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia17
Magazyn