Świeże Foie Gras z kaczki i pieczone gruszki z zielenią w ogrodzie zimowym

Świeże Foie Gras z kaczki i pieczone gruszki z zielenią w ogrodzie zimowym
Świeże Foie Gras z kaczki i pieczone gruszki z zielenią w ogrodzie zimowym mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Na 10,22 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 213 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest idealny do Zima. Mieszanka soli, dekoracji: gałązki kopru włoskiego, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 76%. Spróbuj Pierogi foie Gras z foie gras, Zimowe warzywa z pieczonymi gruszkami i Pecorino, oraz Tosty Foie Gras z zielenią i glazurą Verjus Port dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wrzucić gruszki, rozmaryn, sól i pieprz z oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
Rozproszony Sos TabascoRozproszony Sos Tabasco
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
2
Umieść gruszki na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Do 10 Drewnianych Patyczków8 Do 10 Drewnianych Patyczków
3
Piec w temperaturze 475 przez 6 do 8 minut lub do lekko twardego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
4
Wrzucić zieleninę z 1 łyżką oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Ułóż zielenie na sześciu pojedynczych płytkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie PlasterkiDuża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
ZieloniZieloni
Rozproszony Sos TabascoRozproszony Sos Tabasco
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
5
Rozgrzać 10-calową patelnię żeliwną na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Dodać foie gras; gotować partiami 45 sekund. Włączyć i gotować 30 więcej sekund lub aż złoty kolor i lekko chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Foie GrasFoie Gras
7
Ułóż 3 kliny gruszki na stronie zieleni. Na wierzch każdego plasterkiem fois gras.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
8
Dekorować, w razie potrzeby.
9
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia60
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeZimowe
Magazyn