Świeże Ciasto Z Jagodami
Świeże ciasto jagodowe może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 128 kalorii. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 126 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę cytrynową, skrobię kukurydzianą, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Świeże Ciasto Z Jeżynami, Ciasto Z Kruszonką Jagodową, oraz Świeży Brukowiec Jagodowy Z Sosem Jagodowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 232°. zrobić 1 ciasto skorupa zgodnie z zaleceniami na polu dla jednej skorupy
Pieczona Skorupka. Odstawić.
Rozwałkuj drugą skórkę ciasta i użyj foremki do ciastek, aby wyciąć dekoracyjne kształty na wierzchu ciasta.
W rondlu 2-quart, połączyć cukier i skrobię kukurydzianą.
Dobrze wymieszać. Stopniowo mieszać w wodzie. Gotować i mieszać na średnim ogniu, aż jasne, o 10 protokół.
Dodać 1 1/2 szklanki jagód. Zmniejszyć ciepło do niskiego; pokrycie. Gotować, aż jagody powrócą do wrzenia, około 10 minut.
Dodaj cynamon, sok z cytryny i skórkę z cytryny. Mieszaj.
Dodać pozostałe jagody. Mieszaj.
Wlać do schłodzonej, upieczonej skorupki ciasta.
Dodaj ozdobne kształty skorupy pie do góry ciasta.
Odstawić ciasto do Ustawienia, około 3 godzin.