Świeże Ciasto Z Jagodami

Świeże Ciasto Z Jagodami
Świeże ciasto jagodowe może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 128 kalorii. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 126 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę cytrynową, skrobię kukurydzianą, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Świeże Ciasto Z Jeżynami, Ciasto Z Kruszonką Jagodową, oraz Świeży Brukowiec Jagodowy Z Sosem Jagodowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 232°. zrobić 1 ciasto skorupa zgodnie z zaleceniami na polu dla jednej skorupy
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Pieczona Skorupka. Odstawić.
3
Rozwałkuj drugą skórkę ciasta i użyj foremki do ciastek, aby wyciąć dekoracyjne kształty na wierzchu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Pliki CookiePliki Cookie
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Foremka Do CiastekForemka Do Ciastek
4
Piec 7 minut; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
W rondlu 2-quart, połączyć cukier i skrobię kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Dobrze wymieszać. Stopniowo mieszać w wodzie. Gotować i mieszać na średnim ogniu, aż jasne, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
7
Dodać 1 1/2 szklanki jagód. Zmniejszyć ciepło do niskiego; pokrycie. Gotować, aż jagody powrócą do wrzenia, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
JagodyJagody
8
Dodaj cynamon, sok z cytryny i skórkę z cytryny. Mieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
CynamonCynamon
9
Dodać pozostałe jagody. Mieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
10
Wlać do schłodzonej, upieczonej skorupki ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
11
Dodaj ozdobne kształty skorupy pie do góry ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
12
Odstawić ciasto do Ustawienia, około 3 godzin.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn