Świeże ciasto kokosowe Hazel

Świeże ciasto kokosowe Hazel
Need a deser wegetariański? Świeże ciasto kokosowe Hazel może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 565 kalorii, 7G białka, oraz 28g tłuszczu. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka kokosa, cukru, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Świeże Ciasto Kokosowe, Świeże Ciasto Kokosowe, oraz Świeże Ciasto Kokosowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubij masło na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie kremowe; stopniowo dodawaj 2 szklanki cukru, dobrze ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
3
Połączyć mąkę, proszek do pieczenia i sól; dodać do mieszaniny masła na przemian z mlekiem, zaczynając i kończąc mieszanką mąki. Beat z małą prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu. Wymieszaj aromaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
SólSól
4
Wlać ciasto do 3 smarowane i mąki 9" okrągłe cakepans.
5
Piec w temperaturze 350 przez 18 do 20 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu 10 minut; wyjąć z patelni i schłodzić na stojakach z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Połączyć 2 łyżki cukru i mleka kokosowego w małej szklanej misce. Kuchenka mikrofalowa na wysokości 1 minuta; mieszać, aż cukier rozpuszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko KokosoweMleko Kokosowe
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Wymieszaj 1 warstwę ciasta z połową mieszanki mleka kokosowego, pozostawiając margines 1/2" wokół krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko KokosoweMleko Kokosowe
8
Posmarować 1 szklanką gotowanego lukru i posypać 1/2 szklanki rozdrobnionego kokosa. Wierzch drugą warstwą ciasta i powtórz procedurę. Wierzch pozostałą warstwą ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobniony KokosRozdrobniony Kokos
LukierLukier
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
9
Rozłóż pozostałą lukier na wierzchu i bokach ciasta; posypać pozostałym kokosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
KokosKokos
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
10
Dekorować, w razie potrzeby.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Magazyn