Świeże Ciasto Kokosowe

Świeże Ciasto Kokosowe
Need a deser wegetariański? Świeże ciasto kokosowe może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 3 i kosztuje $1.66 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 100 g tłuszczu, oraz w sumie 1668 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka proszku do pieczenia, sól, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 59%. Spróbuj Świeże Ciasto Kokosowe, Świeże Ciasto Kokosowe, oraz Świeże Ciasto Kokosowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka trzy 9-calowe okrągłe patelnie do pieczenia. Rezerwa sok kokosowy i dodać tyle mleka, aby 1 filiżanka; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok KokosowySok Kokosowy
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
W małej misce przesiać mąkę, proszek do pieczenia i sól. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone BrzoskwiniePokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Beat masło, skrócenie, i 2 szklanki cukru z mikserem elektrycznym w dużej misce, aż lekkie i puszyste. Mieszanina powinna być zauważalnie jaśniejsza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodać jajka w temperaturze pokojowej po kolei, pozwalając każdemu jajku mieszać się w mieszaninę masła przed dodaniem następnego. Ubić wanilią z ostatnim jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
(Keebler)(Keebler)
5
Wlać mieszankę mąki na przemian z mieszanką kokosowo-mleczną, mieszając do momentu włączenia. Złóż 2 szklanki startego kokosa, mieszając wystarczająco, aby równomiernie połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kokos OsuszonyKokos Osuszony
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
6
Wlać ciasto do przygotowanych patelni.
7
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ciasto będzie złote i tester włożony do środka wyjdzie czysty, 30 do 35 minut. Chłodzić całkowicie na stojakach z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Aby zrobić lukier: w rondlu połącz 1/4 szklanki wody, 1 szklankę cukru, śmietanę z kamienia nazębnego i szczyptę soli. Doprowadzić do wrzenia, mieszając od czasu do czasu. Zatrzymać mieszanie po zagotowaniu mieszaniny. Gotuj, aż syrop cukrowy osiągnie miękką kulkę na termometrze cukierkowym (240 stopni F lub 115 stopni C). Jeśli nie masz termometru, wrzuć trochę syropu cukrowego do kubka zimnej wody; gdy syrop będzie gotowy, utworzy miękką kulkę, która utrzyma swój kształt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Eliksir GrEliksir Gr
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
9
Gdy syrop się gotuje, ubij białka ze średnią prędkością, aż będą sztywne, ale nie wyschną. Ostrożnie wlać gorący syrop po stronie miski, bijąc stale z dużą prędkością. Ubijaj, aż mieszanina będzie chłodna w dotyku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
10
Upuść masło, łyżkę na raz, do mieszaniny białek jaj, stale ubijając. Mieszanina będzie spuszczać powietrze w miarę dodawania masła; po prostu mieszaj. Gdy wszystkie masło jest włączone, lukier będzie puchnąć ponownie. Zmiksuj wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
11
Rozłóż krem maślany pomiędzy, wokół i na wierzchu każdej warstwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
12
Posypać startym kokosem na wierzchu każdej matowej warstwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kokos OsuszonyKokos Osuszony
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia20
Magazyn