Świeże Ciasto Gruszkowe
Świeże ciasto gruszkowe wymaga z grubsza 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Ten przepis serwuje 16 i kosztuje 35 centów za porcję. Ten deser ma 212 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis z Taste of Home wymaga białek jaj, mielonego cynamonu, cukru cukierniczego i gruszek. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 20%. Świeże Ciasto Gruszkowe, Ciasto Gruszkowe I Świeży Imbir, oraz Świeże Ciasto Gruszkowe są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Płaszcz 10 cali. karbowany Pan rury z sprayem do gotowania i posypać mąką. W dużej misce ubij cukier, jogurt, olej, białka i jajko, aż dobrze się połączą.
Połącz mąkę, sodę oczyszczoną, cynamon, sól, gałkę muszkatołową i goździki; stopniowo ubijaj w mieszankę jogurtową, aż się połączy. Dodaj gruszki i orzechy pekan.
Przenieś na przygotowaną patelnię.
Piec w temperaturze 350° przez 45-55 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni na ruszt, aby całkowicie ostygł. Pył z cukrem cukierniczym.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Ciasto naprawdę dobrze komponuje się z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "