Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj świeżej sałatki śródziemnomorskiej. Jedna porcja zawiera 151 kalorii, 5G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 10 i kosztuje 82 grosze za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz sól koszerną, fasolę cannellini, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Świeże śródziemnomorskie kieszenie z krewetkami i awokado Pita, Sałatka Śródziemnomorska, oraz Sałatka Śródziemnomorska dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby przygotować vinaigrette, połącz pierwsze 7 składników w małej misce. Stopniowo dodawać olej, mieszając trzepaczką do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
2
Aby przygotować sałatkę, połącz koper włoski i następne 6 składników (przez pomidory) w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor
Koper Włoski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Mżawka vinaigrette na sałatkę, podrzucając aż dobrze połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
4
Posypać pestkami słonecznika. Przykryć i schłodzić co najmniej 1 godzinę.