Świeża Salsa pomidorowo-kukurydziana
Świeża Salsa pomidorowo-kukurydziana może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pudełko z przepisami na przystawki. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 18 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 26 centów za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Mieszanka soli, sok z cytryny, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Salsa Ze Świeżą Kukurydzą I Suszonymi Pomidorami, Placek kukurydziany maślany ze świeżą salsą pomidorową, oraz Salsa ze świeżej kukurydzy, pomidorów i awokado.
Instrukcje
Kukurydza parowa, przykryta, 2 minuty i ostudzić.
Połącz kukurydzę i pozostałe składniki w dużej misce.
Uwaga: salsa może być wykonana dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj.