Świeża Okra z pomidorami i imbirem
Świeża Okra z pomidorami i imbirem to bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 81 kalorii. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka płatków pieprzu, okra, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Świeża Kukurydza Sauté Z Pomidorami, Kabaczkiem I Smażoną Okrą, Okran i pomidory, oraz Okran i pomidory dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pulse czosnek i imbir w robocie kuchennym, aż drobno posiekane i przenieść do 12-calowej patelni ciężkiej.
Dodać olej i płatki czerwonej papryki, do smaku, i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż pachnące, o 1 minutę.
Pomidory Pulse z solą i czarnym pieprzem w procesorze, aż grubo posiekane i wymieszać w oleju na patelni. Gotować, odkryte, na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 10 minut. Wymieszać okra i gotować na wolnym ogniu, przykryte, aż tylko miękkie, o 5 do 10 protokół.