Świeża Mozzarella BLT z Pesto

Świeża Mozzarella BLT z Pesto
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj świeżej mozzarelli BLT z Pesto. Ten przepis służy 1 i kosztuje $3.83 za porcję. Jedna porcja zawiera 1009 kalorii, 35g białka, oraz 37 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz pamiątkowy pomidor, koszerną sól i pieprz, sałatę rzymską i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać bagietkę, można śledzić to danie główne z Budyń z bagietką i masłem jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 12 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pizza z Pesto, świeżymi pomidorami i mozzarellą, Sałatka Z Makaronem Ze Świeżych Pomidorów Mozzarella Pesto, oraz Farro & Fresh Sałatka Z Mozzarelli Z Pesto Z Rukoli Orzechowej.

Instrukcje

1
Pokrój bagietkę, pozostawiając jedną stronę przymocowaną do postaci zawiasu. Gotować boczek na patelni na małym ogniu, aż chrupiące; odcedzić na ręcznikach papierowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
2
Połączyć pesto z majonezem i rozmazać na dolnej części chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
3
Layer romaine na chleb, następnie pomidor, boczek i mozzarella. Doprawić solą i pieprzem; zamknąć kanapkę i zawinąć w pergamin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)
4
Zdjęcia Hallie Burton
TrudnośćŁatwy
Gotowe W12 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia34
Magazyn