Świeża Mozzarella BLT z Pesto

Świeża Mozzarella BLT z Pesto
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj świeżej mozzarelli BLT z Pesto. Ten przepis służy 1 i kosztuje $3.83 za porcję. Jedna porcja zawiera 1009 kalorii, 35g białka, oraz 37 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz pamiątkowy pomidor, koszerną sól i pieprz, sałatę rzymską i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać bagietkę, można śledzić to danie główne z Budyń z bagietką i masłem jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 12 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pizza z Pesto, świeżymi pomidorami i mozzarellą, Sałatka Z Makaronem Ze Świeżych Pomidorów Mozzarella Pesto, oraz Farro & Fresh Sałatka Z Mozzarelli Z Pesto Z Rukoli Orzechowej.

Instrukcje

1
Pokrój bagietkę, pozostawiając jedną stronę przymocowaną do postaci zawiasu. Gotować boczek na patelni na małym ogniu, aż chrupiące; odcedzić na ręcznikach papierowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Połączyć pesto z majonezem i rozmazać na dolnej części chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
3
Layer romaine na chleb, następnie pomidor, boczek i mozzarella. Doprawić solą i pieprzem; zamknąć kanapkę i zawinąć w pergamin.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
4
Zdjęcia Hallie Burton
TrudnośćŁatwy
Gotowe W12 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia34
Magazyn