Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 23 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 36 i kosztuje 26 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz kukurydzę, pieprz, maślankę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Kawior na Pumperniklu z kwaśną śmietaną, Blini ziemniaczane ze śmietaną i kawiorem, oraz Czerwona cebula, śmietana i kawior Quesadillas dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Foremki posmarować roztopionym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
3
W misce wymieszać mąkę kukurydzianą, mąkę, cukier, sodę oczyszczoną, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Mąka Kukurydziana
Pieprz
Mąka Uniwersalna
Cukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
4
W innej misce ubić jajko, maślankę, 1 łyżkę roztopionego masła i kukurydzę, następnie dodać do suchych składników, mieszając, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maślanka
Masło
Kukurydza
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
5
Łyżka 1 łyżeczka ciasta do każdej formy i piec w środku piekarnika, aż madeleines są złote wokół krawędzi i sprężyny z powrotem po naciśnięciu lekko, 5 do 6 minut. Obróć madeleines na stojaku, aby ostygnąć i zrobić więcej w ten sam sposób.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
1
Śmietanę włożyć do torebki z ciastem (jeśli używasz) i wyłożyć (lub łyżką) około 1/2 łyżeczki na każdą madeleinę, a następnie ułożyć zaokrąglonym 1/4 łyżeczki kawioru.