Świeża Fasola Borlotti, Krewetka Tygrysia I Chorizo Horneado

Świeża Fasola Borlotti, Krewetka Tygrysia I Chorizo Horneado
Świeża fasola Borlotti, Krewetka Tygrysia i Horneado Chorizo to bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 5 i kosztuje $5.42 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 714 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 2 minuty. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz kiełbasę chorizo, ocet winny, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Tygrysia Krewetka, makaron i sałatka ziołowa, Hummus Z Fasoli I Cukinii Borlotti, oraz Borlotti Bean Mole With Roast Winter Squash.

Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje na krewetki. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Możesz spróbować Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 2 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia28
Magazyn