Great Coconut Cream Pie może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.15 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 541 kalorii, 11g białka, oraz 32G tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i podnieś wanilię, masło, ciężką śmietanę do ubijania i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 66 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Crock Pot-Świetna Wołowina, Świetna Fasola, Świetny Dip! Longmeadow Farm, Ciasto Z Kremem Kokosowym, oraz Ciasto Kokosowe Bez Gotowania dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Dokładnie wymieszać cukier, skrobię kukurydzianą i sól razem w średniej wielkości misce do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
2
Wlać mleko i śmietanę do ciężkiego rondla, a następnie ubić mieszankę cukru do śmietany, aż będzie wolna od grudek.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
3
Żółtka ubić w misce, której użyłeś do wymieszania cukru i ustawić obok pieca.Włącz ogień do medium i ubijaj mieszaninę mleka, aż zacznie się bąbelkować i będzie bardzo gorąca. Na gorąco ubijamy około ¼ szklanki gorącego mleka do miski z żółtkami, a resztę mleka ubijamy do żółtek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Do rondla wlać mieszankę żółtko/mleko, cały czas ubijając. Kontynuuj ubijanie, aż mieszanina zgęstnieje i zagotuje się. Zmniejszyć ogień do niskiego wrzenia i ubijać i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
5
Wyjąć z ognia i ostudzić przez 5 minut.
6
Ubić w kokosie i wanilii, a następnie wlać do upieczonego ciasta.Ułóż cienkie plasterki masła na gorącym wypełnieniu ciasta i pozwól im się stopić, tworząc cienką warstwę masła, która pokrywa powierzchnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Maliny I Dekoracyjne Posypki (opcjonalnie)
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Posypka W Kształcie Serca
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
7
Ostudzić przez około godzinę w temperaturze pokojowej, a następnie przenieść do lodówki. Wyluzuj przez kilka godzin. Przygotować bitą śmietanę.Ubij śmietanę, aż uformują się szczyty. Ubić w cukrze i wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
8
Rozłożone na cieście. Schłodzić, aż będzie gotowy do podania.