Śródziemnomorskie Nadziewane Pomidory
Śródziemnomorskie nadziewane pomidory mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,13 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 88 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać tymianek, czosnek d grzanki, oliwki kalamatan, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Śródziemnomorskie Nadziewane Pomidory Z Komosą Ryżową, Śródziemnomorska Quinoa faszerowane pomidory z @ FloridaTomatoes, oraz Piknik nadziewany: pomidory nadziewane Tunanem i karczochem, czerwona papryka, Fetan i ciecierzyca nadziewane cukinią, orzechy i brązowy cukier nadziewane jabłka Macintosh dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pomidory pokroić na pół w poprzek. Użyj palca, aby wypchnąć i wyrzucić nasiona; użyj noża do parowania, aby wyciąć miąższ, pozostawiając 2 muszle. Posiekać miąższ i przenieść do średniej miski.
Ułożyć wydrążone pomidory, pokroić boki w dół, na papierowym ręczniku; odcedzić 5 minut.
Dodaj grzanki, kozi ser, oliwki, dressing i tymianek lub bazylia do miazgi; dobrze wymieszać. Mieszanka Kopca do wydrążonych pomidorów.
Umieść pomidory na blasze do pieczenia lub patelni brojlerów. Broil 4-5 cali od ognia, aż gorące i ser topi (o 5 protokół).