Śródziemnomorski Stojak jagnięcy
Śródziemnomorski Stojak jagnięcy może być tylko bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne przepis, którego szukałeś. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 973 kalorii, 37g białka, oraz 89g tłuszczu. Za 7,42 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, skórkę z cytryny, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia całkiem niezły wynik spoonacular 53%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Kotlety jagnięce z sosem Curry lub jagnięciną, Kotlety jagnięce z sosem Curry lub jagnięciną, oraz Pieczeń Jagnięca Z Pikantnym Sosem Jagnięcym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375°.
Umieść jagnięcinę na płytkiej brytfannie. W małej misce połącz skórkę z cytryny, oregano, czosnek, olej, sól i pieprz. Natrzyj jagnięcinę.
Piec 30-40 minut lub do momentu, gdy mięso osiągnie pożądane wysmażenie (dla średnio rzadkich termometr powinien wskazywać 145°; średni, 160°; dobrze wysmażony, 170°).
Odstaw na 5 minut przed cięciem.