Śródziemnomorski Holenderski Naleśnik Dla Dzieci
Śródziemnomorski Holenderski naleśnik dla dzieci może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 1. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 864 kalorii, 41g białka, oraz 48 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 10 smakoszy i kucharzy. Mieszanka przypraw, Greckie oliwki, ser feta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Koszty It $4.6 za porcję-- uważamy, że to dość drogie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 86%. Spróbuj Holenderski Naleśnik Dla Dzieci, Holenderski Naleśnik Dla Dzieci, oraz Holenderski Naleśnik Dla Dzieci dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 425ºF.
Podgrzać 2 łyżki masła w talerzu pie, 9x1 1/4 cala, w piekarniku około 4 minut lub aż gorące i bąbelkowe.
Mąkę, mleko, włoskie przyprawy, sól i jajka ubić ręcznym trzepaczem, aż do dobrze wymieszanego.
Piec odkryte 20 do 25 minut lub do strony naleśnika jest dmuchany i głęboki złoty kolor.
Podczas pieczenia naleśnika, stopić 1 łyżeczka masła w 10-calowej patelni na średnim ogniu. Cukinię gotować na maśle około 2 minut, często mieszając, aż będzie chrupiąca-miękka. Ostrożnie wymieszać z serem.
Łyżka mieszanki cukinii na środku naleśnika.