Śródziemnomorski Bas Thomasa Kellera z kałamarnicą, koprem i pomidorami

Śródziemnomorski Bas Thomasa Kellera z kałamarnicą, koprem i pomidorami
Śródziemnomorski Bas Thomasa Kellera z kałamarnicą, koprem włoskim i pomidorami jest bezglutenowe i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 678 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 4,43 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Martha Stewart Ma 1 fanów. Jeśli masz bulion z skorupiaków Thomasa Kellera bulion z skorupiaków Thomasa Kellera, czosnek, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz go zrobić. Aby zużyć grubą sól, można śledzić to danie główne z Zdrowy Surowy Budyń Czekoladowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Thomas Keller Style Glazurowana i duszona cebula kopru włoskiego, Thomas Keller ' s Clam Chowder, oraz SOS anchois Thomasa Kellera dla podobnych receptur.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia57
Magazyn