Śródziemnomorska Sałatka Z Kuskusem
Śródziemnomorska Sałatka z kuskusem wymaga ok. 55 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 395 kalorii. Na $1.94 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz oliwę z oliwek, zebrane cebule cipollini, musztarda dijon, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 59%. Spróbuj Śródziemnomorska Sałatka Z Kuskusem, Śródziemnomorska Sałatka Z Kuskusem, oraz Śródziemnomorska Sałatka Z Kuskusem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
1 łyżkę oliwy z oliwek posmarować pomidorami (zachowując resztę) i smażyć przez około 25 minut.
Wyjąć z piekarnika, pozostawić do ostygnięcia i pokroić w kliny.
Kuskus gotować aż do al dente tak jak do makaronu, dobrze odcedzić i wymieszać z 1 łyżką oliwy z oliwek.
Do dressingu dodaj ocet do blendera i wymień pokrywę. Włącz blender i przez otwór podawania dodać, 1 na raz, czosnek, musztarda, sól i pieprz. Pozostawiając Blender uruchomiony, dodać oliwę z oliwek w powolnym cienkim strumieniu. Odstawić na krótko.
Wymieszać kuskus, pomidory, papryka, liście mięty, cebula cipollini i ogórek z wystarczającą ilością dressingu do Płaszcz.
Podawać dodatkowy opatrunek z boku.