Śródziemnomorska Sałatka Z Kuskusem

Śródziemnomorska Sałatka Z Kuskusem
Śródziemnomorska Sałatka z kuskusem wymaga ok. 55 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 395 kalorii. Na $1.94 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz oliwę z oliwek, zebrane cebule cipollini, musztarda dijon, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 59%. Spróbuj Śródziemnomorska Sałatka Z Kuskusem, Śródziemnomorska Sałatka Z Kuskusem, oraz Śródziemnomorska Sałatka Z Kuskusem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
1 łyżkę oliwy z oliwek posmarować pomidorami (zachowując resztę) i smażyć przez około 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
3
Wyjąć z piekarnika, pozostawić do ostygnięcia i pokroić w kliny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Kuskus gotować aż do al dente tak jak do makaronu, dobrze odcedzić i wymieszać z 1 łyżką oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
5
Do dressingu dodaj ocet do blendera i wymień pokrywę. Włącz blender i przez otwór podawania dodać, 1 na raz, czosnek, musztarda, sól i pieprz. Pozostawiając Blender uruchomiony, dodać oliwę z oliwek w powolnym cienkim strumieniu. Odstawić na krótko.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Wymieszać kuskus, pomidory, papryka, liście mięty, cebula cipollini i ogórek z wystarczającą ilością dressingu do Płaszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula CipolliniCebula Cipollini
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
7
Podawać dodatkowy opatrunek z boku.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia20
Magazyn