Śródziemnomorska Sałatka z jagodami pszenicy może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 205 kalorii, 6G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 9. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka liści mięty, jagód pszenicy, musztardy dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Śródziemnomorska Sałatka Z Jagód Pszennych, Śródziemnomorska Sałatka Pszenna, oraz Sałatka Z Jagód Pszennych.
Instrukcje
1
W 3-do 4-quart patelni, połączyć jagody pszenicy, ryż i 6 szklanek wody. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż ziarna będą miękkie do ugryzienia, 30 do 35 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody Pszenne
Gruszki Azjatyckie, Każda, Umyte
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)