Śródziemnomorska Kolacja omlet z koprem włoskim, oliwkami i koperkiem

Śródziemnomorska Kolacja omlet z koprem włoskim, oliwkami i koperkiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 420 kalorii. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 2 i kosztuje 2,84 zł za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz kozi ser prowansalski, oliwę z oliwek, cebulkę kopru włoskiego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Śródziemnomorska Kolacja Omlet Z Koprem Włoskim, Oliwkami I Koperkiem, Śródziemnomorski pieczony pstrąg z oliwkami, koprem i pomidorami, oraz Rożen śródziemnomorski noga jagnięca z ziemniakami, koprem włoskim i oliwkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 1 łyżkę oleju w 10-calowej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę kopru włoskiego; smażyć, aż zacznie brązowieć, o 5 protokół. Przykryć i gotować, aż zmięknie, mieszając od czasu do czasu, o 4 protokół.
Dodać pomidory i zacieru widelcem; wymieszać z oliwkami. Doprawić solą i pieprzem.
Przenieść mieszaninę do średniej miski.
Dodaj pozostałe 1 łyżka oleju do tej samej patelni; ciepła na średnim ogniu.
Dodać ubitych jaj i gotować, aż jaja są po prostu ustawić w centrum, przechylając patelnię i podnoszenia krawędzi omlet z łopatką niech niegotowane przepływ część pod spodem, o 3 protokół.
Połowę sera posypać połową omletu, a następnie polać mieszaniną kopru włoskiego.
Posypać koperkiem, następnie pozostały ser. Za pomocą szpatułki złóż odkrytą połowę omletu na ser; przesuń na talerz.
Udekorować posiekanymi liśćmi kopru włoskiego i podawać.