Śnieżna Malinowa Forma Żelatynowa

Śnieżna Malinowa Forma Żelatynowa
Śnieżna Malinowa forma żelatynowa wymaga z grubsza 30 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 14g tłuszczu i w sumie 281 kalorii. Ten przepis służy 8. Za 2,03 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Sprawdza się jako dość tani dodatek. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Przynosi ci smak domu. Udaj się do sklepu i podnieś serek śmietankowy, żelatynę malinową, ekstrakt z wanillanu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 33%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Mus Jabłkowy-Malinowa Forma Żelatynowa, Owocowa Forma Żelatynowa, oraz Morelowa Forma Żelatynowa.

Instrukcje

1
W małej misce posyp zimną wodą niesmakowaną żelatynę; odstaw na 1 minutę. W małym rondlu połącz pół na pół i cukier. Gotuj i mieszaj, aż mieszanina zacznie się gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna Bez Smakużelatyna Bez Smaku
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Zdjąć z ognia; mieszać z żelatyną do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
3
W dużej misce ubij serek śmietankowy, aż będzie gładki. Złożyć mieszaninę żelatyny. Dodaj wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
żelatynażelatyna
WaniliaWanilia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Wlać do formy o pojemności 6 filiżanek pokrytej sprayem do gotowania. Wstaw do lodówki, aż stwardnieje, ale nie będzie jędrny, około 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
5
W małej misce rozpuść żelatynę malinową we wrzącej wodzie. Mieszaj maliny, aż się połączą. Ostrożnie łyżką nad warstwą sera śmietankowego. Przykryj i wstaw do lodówki na co najmniej 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna O Smaku Malinowymżelatyna O Smaku Malinowym
Serek śmietankowySerek śmietankowy
MalinyMaliny
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Rozłóż na talerzu do serwowania; w razie potrzeby udekoruj świeżymi jagodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagodyJagody
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn