Śniadaniowa Zapiekanka Z Kiełbasą

Śniadaniowa Zapiekanka Z Kiełbasą
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać śniadanie kiełbasa Zapiekanka spróbować. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 401 kalorii, 18g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 67 osób było pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka chleba bochenkowego, sól, musztarda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Śniadaniowa Zapiekanka Z Kiełbasą, Śniadaniowa Zapiekanka Z Kiełbasą, oraz Zapiekanka Śniadaniowa Z Kiełbasą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Pokroić chleb w 1-calową kostkę i rozprowadzić na dnie wysmarowanej 9 - na 13 - na 2-calowe danie zapiekanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
3
Na średniej patelni, brązowy kiełbasa na średnim ogniu, aż w pełni gotowane i nie Różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Kiełbasę wyjąć łyżką szczelinową, aby odsączyć tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
5
Ugotowaną kiełbasę rozłóż na chlebie i polej serem. Następnie wymieszać, pół na pół, suchą musztardę, sól i jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
6
Wlać tę mieszankę na ser. Przykryć zapiekankę folią aluminiową i przechowywać w lodówce przez 8 godzin lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
7
Następnego dnia Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Zapiekać przykrytą zapiekankę, aż ustawi się i lekko złocisty, około 50 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Wyjąć z piekarnika i pozostawić zapiekankę na 15 minut przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs, 10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawŚniadanieBrunch
Magazyn