Śniadanie Popovers z włoską kiełbasą
Jeśli chcesz dodać więcej Śródziemnomorski przepisy do twojego repertuaru, śniadanie Popovers z włoską kiełbasą może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Jedna porcja zawiera 294 kalorii, 9g białka, oraz 16G tłuszczu. Za $1.06 za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jeśli masz pod ręką pieprz, masło, sól koszerną i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest lubiany przez 12 smakoszy i kucharzy. Najlepiej sprawdza się jako śniadanie, i odbywa się w około 55 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 33%. Spróbuj Śniadanie Popovers z włoską kiełbasą, Śniadanie Popovers z włoską kiełbasą, oraz Łatwe śniadanie z włoską kiełbasą dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Specjalne wyposażenie: jeden 12-cup nonstick muffin pan, każdy kubek około 1/2-cup pojemność, lub 12-cup popover pan, każdy kubek około 1/2-cup pojemność
Umieść ruszt piekarnika na środku piekarnika i rozgrzej do 400 stopni F. Posmaruj muffinki masłem.
Rozgrzej olej na średnim ogniu na średniej patelni nieprzywierającej.
Dodaj kiełbasę i połam ją na kawałki od 1/4 do 1/2 cala drewnianą łyżką. Gotuj do zrumienienia i ugotowania, około 6 minut.
Dodaj czosnek i gotuj, aż będzie aromatyczny, około 30 sekund. Wlej około 1 1/2 łyżki kiełbasy do każdej filiżanki muffinki.
Zmiksuj jajka w blenderze na pianę, około 15 sekund.
Dodaj mleko, mąkę, zieloną cebulę, bazylię, sól i pieprz. Mieszaj, aż się włączy.
Wlej ciasto do kubków na muffinki, napełniając każdą filiżankę tuż poniżej krawędzi.
Piec bez otwierania drzwiczek piekarnika, aż będą dmuchane i złociste, około 35 minut.
Połóż popovers na półmisku i skrop syropem klonowym.