Śniadanie Irlandzkie

Śniadanie Irlandzkie
Irlandzkie śniadanie może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji posiłków porannych. Ten przepis służy 2. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 539 kalorii, 23G białka, oraz 46 g tłuszczu na porcję. Na 2,21 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka boczku, chleb sodowy, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Jest idealny do dzień św. Patryka. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Ciasto cytrynowe z irlandzkim lukrem do herbaty śniadaniowej, Śniadanie Irish soda Bread w / suszone wiśnie i złote rodzynki, oraz Bottoms Up Brownie Sundae Irish Floats with Burnt Irish Caramel + Hot Fudge dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ułóż plastry boczku w jednej warstwie na dużej patelni. Smażyć na średnim ogniu, aż zacznie zabarwiać się na brązowo. Smażyć po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Wyjmij z patelni, ale oszczędzaj tłuszcz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Roztopić masło w patelni. Rozbij jajka na patelni, uważając, aby nie złamać żółtek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Na patelni umieścić plastry pomidora, pieczarki i chleb. Smażyć delikatnie, od czasu do czasu mieszając grzyby i pomidory. Trzymaj wszystko osobno. Obróć chleb na brązowy z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Gdy białka są ustawione, ale żółtka są nadal płynne, połowę wszystkiego podajemy na każdym z 2 rozgrzanych talerzy i od razu podajemy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia10
Magazyn