Śniadanie Irlandzkie

Irlandzkie śniadanie może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji posiłków porannych. Ten przepis służy 2. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 539 kalorii, 23G białka, oraz 46 g tłuszczu na porcję. Na 2,21 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka boczku, chleb sodowy, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Jest idealny do dzień św. Patryka. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Ciasto cytrynowe z irlandzkim lukrem do herbaty śniadaniowej, Śniadanie Irish soda Bread w / suszone wiśnie i złote rodzynki, oraz Bottoms Up Brownie Sundae Irish Floats with Burnt Irish Caramel + Hot Fudge dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż plastry boczku w jednej warstwie na dużej patelni. Smażyć na średnim ogniu, aż zacznie zabarwiać się na brązowo. Smażyć po obu stronach.
Wyjmij z patelni, ale oszczędzaj tłuszcz.
Roztopić masło w patelni. Rozbij jajka na patelni, uważając, aby nie złamać żółtek.
Na patelni umieścić plastry pomidora, pieczarki i chleb. Smażyć delikatnie, od czasu do czasu mieszając grzyby i pomidory. Trzymaj wszystko osobno. Obróć chleb na brązowy z obu stron.
Gdy białka są ustawione, ale żółtka są nadal płynne, połowę wszystkiego podajemy na każdym z 2 rozgrzanych talerzy i od razu podajemy.