Śniadanie Faszerowane Papryki Poblano
Śniadanie nadziewane papryką Poblano jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 326 kalorii. Na 2,46 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka mleka, jajka, Cheddar-monterey jack cheese blend i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Śniadanie Faszerowane Papryki Poblano, Faszerowana Papryka Poblano, oraz Faszerowana Papryka Poblano dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik lub Toster do 450 stopni F (230 stopni C). Lekko posmarować blachę do pieczenia.
Lekko posmaruj obie strony pieprzu poblano oliwą z oliwek; umieść pieprz, otwarty jak motyl z wyciętą stroną do góry, na przygotowanej blasze do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż pieprz będzie miękki i skóra zacznie brązowieć, 20 do 30 minut.
Ubij jajka i mleko razem w misce; złóż pomidora, grzyby, zieloną cebulę, kolendrę, sól i czarny pieprz.
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać mieszaninę jaj w roztopionym maśle, aż jaja są ustawione, o 5 protokół. Łyżka mieszanki jaj do pieprzu poblano i top z serem Cheddar-Monterey Jack.
Piec w piekarniku, aż ser się rozpuści, 3 do 5 minut.