Śmiesznie Łatwa Południowo-Zachodnia Coleslaw
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać śmiesznie łatwe Southwestern Coleslaw spróbować. Ten przepis służy 6. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 43 kalorie, 2G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Mieszanka papryki chile, sól, Salsa verde, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Absurdalnie Łatwa Lazania, Absurdalnie Łatwy Naan, oraz Śmiesznie Łatwe Gumbo Warzywne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyjąć i wyrzucić rdzeń kapusty i pokroić kapustę na pół. Użyj robota kuchennego wyposażonego w tarczę do rozdrabniania kapusty i marchwi.
Miejsce w misce wraz z pokrojonym papryką chile.
Wszystkie pozostałe składniki ubić na gładką masę. (Jeśli używasz silken tofu, może być konieczne zmiksowanie go w małym blenderze lub robocie kuchennym.)
Dodać sos do kapusty i dobrze wymieszać.
Dodać sól do smaku. Przykryć i pozostawić do marynowania w lodówce przez co najmniej godzinę. Sprawdź przyprawy przed podaniem i dodaj więcej salsy, soku z limonki, kminku lub soli, jeśli to konieczne.