Łosoś ze świeżym sosem grejpfrutowym

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj łososia ze świeżym sosem grejpfrutowym. Na 3,06 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 319 kalorii, 24g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Mieszanka serek philadelphia, 1/2 Puchar Kraft pikantny włoski dressing, zielona cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać grejpfruta można śledzić to danie główne z Grejpfrutowe ciasto jogurtowe z grejpfrutową glazurą jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Łosoś ze świeżym sosem szczawiowym, Łosoś deski cedrowej ze świeżym sosem szczawiowym, oraz Łosoś Alaska SOS W. Tomatillo, Świeża Kukurydza I Poblano Chile dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 232°. sok 2 grejpfruta; połączyć z cukrem w małym rondlu. Gotować na średnim ogniu 25 min. lub do momentu rozpuszczenia cukru i zmniejszenia soku o połowę.
Wlać syrop grejpfrutowy do blendera.
Dodać serek śmietankowy; przykryć. Zmiksować na gładką masę; odstawić na bok. Trzymaj ciepło.
Linia 15x10x1-calowa patelnia do pieczenia z folią.
Wlać 1/4 szklanki dressingu na przygotowaną patelnię; wstawić do piekarnika 5 min. do ogrzewania.
Wyjąć z piekarnika. Natychmiast umieścić łososia, Skórka do góry, na patelni; top z pozostałym 1/4 szklanki dressing.
Piec 20 do 25 min. lub do momentu, aż łosoś będzie łatwo płatkowany widelcem, obracając raz po 12 minutach.
Segment Pozostałe grejpfruty, połączyć z sokami i cebulą.
Podawać łososia z ciepłym sosem i polewą grejpfrutową.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogate i warstwowe, z jedwabistymi nutami brzoskwini, nektarynki, dojrzałej gruszki i wanilii.