Łosoś z zapiekanymi słodkimi ziemniakami to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 276 kalorii, 22g białka, oraz 9g tłuszczu. Na 2,71 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soku pomarańczowego, soli, korzenia imbiru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać korzeń imbiru, można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Łosoś Z Zapiekanymi Słodkimi Ziemniakami, Zapiekane Słodkie Ziemniaki, oraz Zapiekane Słodkie Ziemniaki dla podobnych receptur.
Umieść w naczyniu zapiekanym o wymiarach 9 na 13 cali, spryskanym sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)
4
Piec, pod przykryciem, przez 40 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
5
Wyjąć z piekarnika; wierzch z łososiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
6
Szczotka ryby z reserved 1 Tb. Marmolada; zmielić na pieprzu. Powrót do piekarnika odkryte i piec 10 do 12 minut, aż ryba jest zrobione do własnych upodobań.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
7
Dekoruj migdałami i pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.