Łosoś z parmezanem, czosnkiem i skórką ziołową-użyj kurczaka lub wieprzowiny

Łosoś z parmezanem, czosnkiem i skórką ziołową-użyj kurczaka lub wieprzowiny
Łosoś z parmezanem, czosnkiem i skórką ziołową-użyj kurczaka lub wieprzowiny może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 4,26 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 38g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 369 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz musztardę dijon, sól, mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest doskonały. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Kurczak z parmezanem, czosnkiem i skórką ziołową, Pieczony łosoś z skórką ziołową parmezanu, oraz Pieczony łosoś z skórką ziołową parmezanu.

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Santan EMA Reserve Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia92
Magazyn