Łosoś z groszkiem, żółtą papryką i koperkiem-pistachio Pistou

Łosoś z groszkiem, żółtą papryką i koperkiem-pistachio Pistou
Łosoś z groszkiem, żółtą papryką i koperkiem-pistacjowy Pistou to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Na $6.0 za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 519 kalorii. Ten przepis służy 4. Ten przepis z Bon Appetit ma 44 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz filety z łososia, ząbek czosnku, paprykę pomarańczową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Łosoś z groszkiem, żółtą papryką i koperkiem-pistachio Pistou, Koper Cytrynowy Groszek I Ciecierzyca, oraz Izraelski groszek kuskus i koperek.

Instrukcje

1
Wymieszaj koperek, zieloną cebulę, pistacje i 1/4 szklanki oleju w średniej misce. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Czy z wyprzedzeniem Pistou może być wykonany 2 godziny wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Zielona CebulaZielona Cebula
Orzechy PistacjoweOrzechy Pistacjowe
KoperKoper
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Odstawić w temperaturze pokojowej.
3
Rozgrzać 1/2 łyżki oleju w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać paprykę i smażyć, aż zacznie mięknąć, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
5
Dodać groszek snap, czosnek i 1/4 szklanki wody; posypać solą. Smażyć, aż warzywa będą po prostu miękkie i woda odparuje, 2 do 3 protokół. Wymieszać 1 okrągłą łyżkę pistou.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Groszek CukrowyGroszek Cukrowy
CzosnekCzosnek
WodaWoda
SólSól
6
Przenieść warzywa na talerz; namiot z folią, aby utrzymać ciepło. Reserve patelnia (nie czyścić).
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
7
Ciepło Pozostałe 1 łyżka oleju w reserved patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Łososia posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
łosośłosoś
9
Miejsce łososia, strona skóry w dół, na patelni; gotować, aż skóra jest chrupiąca, o 3 protokół. Włącz łososia i gotować, aż prawie nieprzejrzyste w środku, o 3 minuty dłużej. Filety z łososia układamy na warzywach na półmisku. Łyżka trochę pistou w dół środka każdego fileta i podawać, mijając Pozostałe pistou obok.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino, którego możesz spróbować to Foley Johnson Carneros Chardonnay. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromaty są skoncentrowane i złożone w naszym Carneros Chardonnay 2016. Nuty grillowanej brzoskwini, gruszki, maślanego rogalika i wanilii stanowią scenę dla bogatego i treściwego Chardonnay. Aromaty rozszerzają się na podniebieniu dzięki przepysznym smakom gruszki, chrupiącego jabłka, wiciokrzewu, prażonego kokosa i wafla waniliowego. Równowaga i struktura tego wina w połączeniu z jego jasną kwasowością sprawia, że jest to wino godne wieku, którym można się cieszyć przez kilka lat. Ciesz się tym pięknem z soczystym pieczonym kurczakiem i risotto z dzikimi grzybami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn