Łosoś z groszkiem, żółtą papryką i koperkiem-Pistachio Pistou
Łosoś z groszkiem, żółtą papryką i koperkiem-pistacjowy Pistou może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 519 kalorii, 41g białka, oraz 32G tłuszczu. Na $6.0 za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Przynosi ci to Epikurious. Udaj się do sklepu i podnieś paprykę pomarańczową, ząbek czosnku, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać pistacje można śledzić to danie główne z Jeżyna Chmurka ciasto z pistacjami jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 90%. Spróbuj Łosoś z groszkiem, żółtą papryką i koperkiem-pistachio Pistou, Łosoś z groszkiem, żółtą papryką i koperkiem-pistachio Pistou, oraz Koper Cytrynowy Groszek I Ciecierzyca dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszaj koperek, zieloną cebulę, pistacje i 1/4 szklanki oleju w średniej misce. Doprawić do smaku solą i pieprzem. DO AHEAD: Pistou można wykonać 2 godziny wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Zielona Cebula
Orzechy Pistacjowe
Koper
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Odstawić w temperaturze pokojowej.
3
Rozgrzać 1/2 łyżki oleju w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodaj paprykę i smażyć, aż zacznie mięknąć, O2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
5
Dodać groszek snap, czosnek i 1/4 szklanki wody; posypać solą. Sauté, aż warzywa będą po prostu miękkie i wodnevaporates, 2 do 3 protokół. Wymieszać 1 okrągłą łyżkę pistou.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Groszek Cukrowy
Czosnek
Woda
Sól
6
Przenieść warzywa na talerz; namiot z folią, aby utrzymać ciepło. Reserveskillet (nie czyścić).
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
7
Ciepło Pozostałe 1 łyżka oleju w reserved patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
8
Łososia posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
łosoś
9
Placesalmon, strona skóry w dół, na patelni; gotować, aż skóra będzie chrupiąca, o 3 protokół. Włącz łososia i gotować, aż prawie nieprzejrzyste w środku, o 3 minuty dłużej. Filety z łososia układamy na warzywach na półmisku. Łyżka trochę pistou w dół środka każdego fileta i podawać, mijając Pozostałe pistou obok.
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. The Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 62 dolarów za butelkę.