Łosoś Szkliwiony

Łosoś Szkliwiony
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Glazurowany łosoś może być ogromnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Na $4.49 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 564 kalorie, 34g białka, oraz 38 g tłuszczu. Jeśli masz czosnek, filety z łososia, melasę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć melasę, można śledzić to danie główne z Melasa Cookie Mix jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Łosoś smażony w miodzie z sosem limonkowym z rumianym masłem-najlepszy łosoś jaki jadłem, Łosoś szkliwiony dla dwojga, oraz Łosoś Szkliwiony Soją.

Instrukcje

1
W małej misce, połączyć olej, melasa, czosnek i skórki cytryny; rezerwy połowę mieszanki do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
MelasaMelasa
CzosnekCzosnek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Używając długich szczypiec, zwilż papierowy ręcznik olejem do gotowania i lekko pokryj stojak do grilla. Łosoś Grill, odkryte, na średnim ogniu lub broil 4 w. od słyszenia przez 6-8 minut z każdej strony lub aż ryby płatki łatwo widelcem, fastrygowanie często mieszaniną melasy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
MelasaMelasa
łosośłosoś
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
SzczypceSzczypce
3
Podawać z zarezerwowaną mieszaniną melasy.
Składniki, których będziesz potrzebować
MelasaMelasa

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Od A do z Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Od A do Z Chardonnay
Od A do Z Chardonnay
The 2010 od A do z Chardonnay otwiera się aromatami białych kwiatów, mandarynki, limonki, pigwy, mokrego kamienia i minerałów, które rozwijają się dalej w gałkę muszkatołową, miód, zielone jabłko z nutami imbiru. Atak minerałów jest jasny, przepyszny i intensywny. Niuansowy środek podniebienia niesie ze sobą smaki, które odzwierciedlają i wzmacniają aromaty. Wykończenie jest długie, czyste, chrupiące i soczyste ze smakami wiciokrzewu, cytrusów i mokrego kamienia. To wino jest przykładem klasycznego Oregon steely Chardonnay. Rok 2010 był wyjątkowym rocznikiem białych win w Oregonie i to wyrafinowane wino terroir driven nie jest wyjątkiem; jasne, pikantne i intensywne będzie dostarczać w ciągu najbliższych 5 lat.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia70
Magazyn