Łosoś musztardowy w paczce ze szparagami
Łosoś musztardowy w opakowaniu ze szparagami to bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 40g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 332 kalorie. Na 6,4 USD za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 320 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, crème fraîche, koszerną sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 100%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Łosoś z Zacierem Selerowym, Jedna patelnia chrupiący łosoś z soczewicą musztardową, oraz Łosoś z krabem i warzywami w opakowaniu foliowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Ubij razem Creme fraîche, Wino i musztardy. Odstawić.
Oderwij cztery duże prostokąty z folii aluminiowej i cztery nieco mniejsze prostokąty pergaminu.
Umieść pergamin na folii. Na każdym arkuszu pergaminu umieścić jedną czwartą szparagów i doprawić solą i pieprzem. Na każdym stosie szparagów ułożyć po jednym kawałku łososia i doprawić rybę solą i pieprzem. Sos musztardowy podzielić na cztery kawałki łososia, polewając go na wierzch. Na koniec złóż opakowania folii, aby były szczelnie zamknięte z pergaminem i rybą w środku.
Pieczemy na dużej blasze do pieczenia w jednej warstwie, aż ryba zostanie ugotowana, około 12 minut. Otwórz paczki i podawaj.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Rezerwowy Chardonnay 7cellars Elway z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
![7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay]()
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Elway ' s Reserve Carneros Chardonnay 2018 jest dobrze zbilansowany, prezentując ostre smaki owoców tropikalnych, jabłek i gruszek z lekkimi elementami kwiatowymi. Nuty wanilii dopełniają gładkie, utrzymujące się dębowe wykończenie.Połącz to chrupiące wino z lekkimi potrawami, takimi jak plastry owoców i serów, sałatka z makaronem cytrynowym, pieczony kurczak z ziołami lub budyń waniliowy.