Łosoś Marynowany Miodowo-Pomarańczowy
Łosoś marynowany miodowo-pomarańczowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 3,12 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 280 kalorii, 24g białka, oraz 11g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jeśli masz sok jabłkowy, piernik, filet z łososia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Łosoś marynowany miodowo-musztardowo Andreas Viestad z różą, Miód Pomarańcza Tymianek Marynowany Ser Cheddar, oraz Marmolada Pomarańczowa Marynowany Łosoś, Kurczak. lub wieprzowina dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej, zamykanej plastikowej torbie połącz pierwsze siedem składników.
Dodać łososia. Uszczelnić worek i włączyć do herbu; przechowywać w lodówce przez 1 godzinę, obracając kilka razy.
Linia a 8-in. kwadratowe naczynie do pieczenia z folią; pokryć folię sprayem do gotowania.
Odcedzić i wyrzucić marynatę.
Na przygotowanej patelni umieścić łososia.
Piec w temperaturze 350° przez 30-40 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować GEN5 Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 9 dolarów za butelkę.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Bardzo przyjazny Chardonnay, z soczystymi tropikalnymi owocami, nutą kremowości i długim, jasnym wykończeniem. Przez pięć pokoleń nasza rodzina mieszkała i pracowała na naszej ziemi w Lodi w Kalifornii, zawsze starając się pozostawić ziemię w lepszym stanie na następne latapokolenia.