Łosoś gotowany na parze z pieczarkami i porami

Łosoś gotowany na parze z pieczarkami i porami
Łosoś gotowany na parze z grzybami i porami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $7.52 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 253 kalorie. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 33 minuty. Mieszanka grzybów shiitake, olej roślinny, ząbek czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cytrynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Warzywa gotowane na parze z karmelizowanymi porami, Małże Gotowane Na Parze Z Porem, Pomidorami I Czosnkiem, oraz Pory Gotowane Na Parze W Musztardzie I Kaparze Vinaigrette dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Rochioli Estate Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 42 dolarów za butelkę.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
To wino jest doskonałym przykładem wyjątkowych cech z posiadłości Rochioli i rosyjskiej doliny rzeki. Aromaty dojrzałego jabłka, owoców tropikalnych, orzechów laskowych i odrobiny przypraw łączą się z bogatymi smakami jabłek i rześką kwasowością.
TrudnośćNormalny
Gotowe W33 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn