Łosoś gotowany II

Łosoś gotowany II
Need a danie główne bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie? Gotowany łosoś II może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 45g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 399 kalorii. Na 5,53 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, pietruszkę, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%, co jest solidne. Podobne przepisy to Łosoś gotowany z herbatą, Łosoś Gotowany W Całości, oraz Gotowany Łosoś.

Instrukcje

1
Podgrzewaj Wino i wodę na średnim ogniu w dużej patelni nieprzywierającej przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Kawałki łososia wsypać do płynu i posmarować masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
łosośłosoś
3
Posypać suszoną pietruszką, czosnkiem, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Pietruszka SuszonaPietruszka Suszona
CzosnekCzosnek
4
Doprowadzić do powolnego wrzenia, zmniejszyć ogień do średniego i kłusować, aż mięso łososia będzie jędrne, około 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś

Wyposażenie

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Nozzole Le Bruniche jest eleganckim i wyrazistym wyrazem odmiany Chardonnay, z czystym, pachnącym bukietem białych i tropikalnych owoców zrównoważonym lekkimi niuansami tostów. Na podniebieniu wykazuje doskonałą równowagę dojrzałości owoców podkreśloną przez świeżą kwasowość i strukturę średniego ciała, z ogólnym wrażeniem delikatnej złożoności. Są one powtarzane w czystym, trwałym wykończeniu, które kończy się subtelną nutą.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia36
Magazyn