Ramię wieprzowe duszone w twardym cydrze może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 23G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 447 kalorii. Na 1,84 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka pieprzu, gałązek tymianku, pora i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby użyć suchego cydru, możesz podążać za tym daniem głównym z Placki Smażone Z Jabłkami Amiszów jako deser. Ten przepis od Martha Stewart ma 7 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Łopatka Wieprzowa Duszona Na Cydrze, Łopatka Wieprzowa Duszona Na Cydrze, oraz Łopatka wieprzowa duszona na cydrze z karmelizowaną cebulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podawać: za pomocą widelca rozdrobnić mięso na duże kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2
Przełożyć na talerz z warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
3
Podawać z sosem i więcej musztardy z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto