Gruszki w winie i cytrusach z serem potrójnie kremowym

Gruszki w winie i cytrusach z serem potrójnie kremowym
Gruszki w winie i cytrusach z serem potrójnie kremowym to bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 197 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Przynosi ci to Epikurious. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cassis), wino, ser potrójny crème i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 11%. Podobne przepisy to Gruszki w winie i cytrusach z serem potrójnie kremowym, Czerwone Wino Gotowane Gruszki, oraz Czerwone Wino Gotowane Gruszki.

Instrukcje

1
Połącz wino, cukier, sok pomarańczowy, skórkę cytryny i goździki w ciężkim średnim rondlu. Doprowadzić do duszenia na średnim ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
GoździkiGoździki
CukierCukier
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj połówki gruszki do rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
GruszkaGruszka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Wyciąć okrągły pergamin papieru tej samej wielkości co rondel.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Umieść pergamin Okrągły na gruszkach, przesuwając krawędzie pergaminu do cieczy, aby zapobiec zwijaniu się krawędzi. Zmniejszyć ogień i ledwo gotować na wolnym ogniu, aż gruszki będą miękkie po przekłuciu nożem, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GruszkaGruszka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
5
Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść gruszki do miski. Gotować płyn w rondlu, aż lekko syropy i zredukowane do 3/4 szklanki, o 14 protokół. Schłodzić syrop do temperatury pokojowej; w razie potrzeby wymieszać z creme de cassis.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme De CassisCreme De Cassis
GruszkaGruszka
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Syrop polać gruszkami. Przykryć i schłodzić co najmniej 12 godzin, okazjonalnie obracając gruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
GruszkaGruszka
SyropSyrop
7
Cienko pokroić połówki gruszki wzdłuż prawie do końca łodygi, pozostawiając przyczepione łodygi. Łyżka obfita 1 łyżka syropu gruszkowego na każdym z 4 talerzy. Wierzch każdej z 1 połówką gruszki, delikatnie naciskając na wentylator.
Składniki, których będziesz potrzebować
SyropSyrop
GruszkaGruszka
8
Podawać z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn